Japan nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Japan nationale voetbalteam

Japan nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Japan nationale voetbalteam schermbeveiliging

Japan nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De Japan voetbalteam is een team dat deelneemt aan het WK vertegenwoordigt zijn land. Ze zijn ook bekend als samurai blauw of nippon Daihyō. In deze animatie zien we een emoticon van de Japanse speler zwaaien naast een voetbal en de vlag van zijn land. Hij is gekleed in de eerste set van Japan. Achtergrond is rood en witte kleuren die dit land te vertegenwoordigen. Als je een fan bent van dit team en wil om het te ondersteunen, plaatst deze screensaver op uw monitor van een Japanse voetballer.

Voetbalteam vertegenwoordigt Japan zijn samurai blauw. Dit team bestaat uit de Japanse spelers die hun land sinds 1921 Hun eerste kit bestaat uit een blauw shirt met kleine witte strepen, witte of blauwe broek en blauwe sokken. Hun tweede kit is geel. Naast het concurreren in de internationale federatie van vereniging voetbal (FIFA), het team concurreert ook in de Aziatische Football Confederation.. Download de schermbeveiliging van Japan nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 87 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-13 15:05:07, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Japan nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 210 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 87 keer
TERUG
6
6 van 10 - 18 stemmen
No. 1400 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2179 keer

Ballspiel-Verein Borussia 1909 e.V. Dortmund is een voetbalclub uit de stad Dortmund, Duitsland. De Borussia Dortmund werd opgericht op 19 december 1909, speelt in de 1. Bundesliga en heeft meer dan 68.000 leden. Zijn vakgebied is het Signal Iduna Park stadion met een capaciteit van 80.720 toeschouwers.

9
9 van 10 - 4 stemmen
No. 1669 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1296 keer

De Olympique Lyon ook wel Olympique Lyon is een voetbalclub uit de stad van Lyon in Frankrijk. Speelt in Liga 1, de hoogste divisie van de Franse voetbal. Het team werd opgericht in 1899. Olympique Lyonnais spelen hun thuiswedstrijden in Stade de Gerland in Lyon, met een capaciteit voor 41.044 toeschouwers.