Togo nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Togo nationale voetbalteam

Togo nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Togo nationale voetbalteam schermbeveiliging

Togo nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

In deze grappige animatie zien we een smiley groet ons, het dragen van het uniform van het nationale team van Togo. De belangrijkste apparatuur bestaat uit een geel t-shirt, een groene broek en witte kousen. Momenteel de tweede uniform is groen shirt, witte broek en rode sokken. Achter de speler kunnen we de vlag van Togo, die enkele van de kleuren die op het toneel verschijnen bevat te zien. Wilt u dit voetbalteam te steunen, aarzel dan niet en download dit screensaver.

De Togo nationale team is een voetbalteam dat de eerste wedstrijd gespeeld in 1966 tegen Ghana. Hoewel het slechts heeft deelgenomen aan het WK 2006 in Duitsland, is een team dat actief is geweest voor vele decennia. De spelers waren bekend onder de bijnaam Les Eperviers (de sperwers). Met de code die door de FIFA is TOG, waarvan de eerste letters die wordt genoemd de Togo-team zijn.. Download de schermbeveiliging van Togo nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 90 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-14 09:05:09, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Togo nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 231 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 90 keer
TERUG
5
5 van 10 - 1 stemmen
No. 1687 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1387 keer

De Twente Football Club is een voetbalclub uit de stad Enschede, Nederland. Het werd opgericht in 1965 en speelt in de Eredivisie, de Nederlandse eerste divisie. Speel stadion De Grolsch Veste met een capaciteit van 30.205 toeschouwers. Uw kit is rood, zodat ze staan ​​bekend als De rode wijnen.

6
6 van 10 - 113 stemmen
No. 842 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2755 keer

Screensavers van het frans voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het frans nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Frankrijk gaat winnen het WK voetbal. Het frans voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.