Tunesië nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Tunesië nationale voetbalteam

Tunesië nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Tunesië nationale voetbalteam schermbeveiliging

Tunesië nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De volgelingen van de Tunesië nationale team kan hen niet dit screensaver op uw computer missen. Een leuke smiley is het dragen van het uniform van de belangrijkste team, dat bestaat uit shirt, korte broek en witte kousen. Zijn tweede uniform is helemaal rood. Als je achter de speler kan zien, dit zijn de kleuren van de vlag van Tunesië, die een halve maan en vijfpuntige ster binnenkant heeft. Ook deze kleuren vullen de hele scène te juichen op het Tunesië voetbalteam.

De Tunesische voetbalelftal is een team dat debuteerde tegen Algerije op 25 juni 1957 Dit team kampioen van de Afrikaans kampioenschap voetbal 2004 werd uitgeroepen, toen Tunesië was de organisator van het evenement. Dit team ook wel laperas yanzs, en de adelaars van Carthago (Les Aigles de Carthage) omdat ze een sterk team en zijn spelers hebben grote behendigheid.. Download de schermbeveiliging van Tunesië nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 97 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-14 09:05:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tunesië nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 497 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 97 keer
TERUG
8
8 van 10 - 2 stemmen
No. 1618 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1065 keer

De Football Club Internazionale Milano (bekend als FC Internazionale Milano of gewoon Inter) is een voetbalclub uit de stad Milaan, Italië. Het is de tweede meest gevolgde team in Italië. Het werd opgericht in 1908 door voetballers uit een ander team in dezelfde stad. Het speelveld is het Giuseppe Meazza Stadion, die het deelt met de andere grote club Milan AC Milan.

7
7 van 10 - 11 stemmen
No. 1516 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1567 keer

De Paris Saint-Germain voetbalclub, bekend als Paris Saint-Germain en in de volksmond als Paris SG of PSG, is een voetbalclub uit Parijs, Frankrijk. De club werd opgericht in 1970 door een fusie van twee voetbalclubs van Parijs. Het toneelstuk Paris Saint-Germain is het Parc des Princes (Parc des Princes) met een capaciteit van 48.712 toeschouwers.