Tunesië nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Tunesië nationale voetbalteam

Tunesië nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Tunesië nationale voetbalteam schermbeveiliging

Tunesië nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

De volgelingen van de Tunesië nationale team kan hen niet dit screensaver op uw computer missen. Een leuke smiley is het dragen van het uniform van de belangrijkste team, dat bestaat uit shirt, korte broek en witte kousen. Zijn tweede uniform is helemaal rood. Als je achter de speler kan zien, dit zijn de kleuren van de vlag van Tunesië, die een halve maan en vijfpuntige ster binnenkant heeft. Ook deze kleuren vullen de hele scène te juichen op het Tunesië voetbalteam.

De Tunesische voetbalelftal is een team dat debuteerde tegen Algerije op 25 juni 1957 Dit team kampioen van de Afrikaans kampioenschap voetbal 2004 werd uitgeroepen, toen Tunesië was de organisator van het evenement. Dit team ook wel laperas yanzs, en de adelaars van Carthago (Les Aigles de Carthage) omdat ze een sterk team en zijn spelers hebben grote behendigheid.. Download de schermbeveiliging van Tunesië nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 103 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-14 09:05:19, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Tunesië nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 497 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 103 keer
TERUG
8
8 van 10 - 2 stemmen
No. 1733 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1254 keer

Deze gratis schermbeveiliging is van Helsingborgs IF, een Schotse voetbalclub in Skåne, dat speelt in de Allsvenskan. De voetbalclub Helsingborgs IF werd opgericht in het jaar 1907, en het hoofdkantoor is het Olympisch stadion van Helsingborgs. Tussen de meest recente titels zijn de Zweedse beker van 2010 en de Allsvenskan competitie van 2011. Wees een fan van de Helsingborgs IF en deel deze schermbeveiliging op de verschillende sociale netwerken!

8
8 van 10 - 1037 stemmen
No. 378 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 6488 keer

Screensavers van het spaans voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het spaans nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Spanje gaat winnen het WK voetbal. Het spaans voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.