Zweden nationale elftal

Voetbal Schermbeveiliging : Zweden nationale elftal

Zweden nationale elftal schermbeveiliging

Geanimeerde Zweden nationale elftal schermbeveiliging

Zweden nationale elftal Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Deze screensaver is gewijd aan de Zweedse nationale ploeg, met een mooie smiley groet zijn fans. Dit personage is gekleed in het uniform van de belangrijkste team, die componeert een geel t-shirt, blauwe broek en gele kousen, net als het shirt. Hun weg apparatuur is volledig marine blauw, met enkele gele accenten. Achter deze voetballer zien we de Zweedse vlag, het is blauw met een geel kruis, de kleuren die de hele scène van de nationale ploeg van Zweden omringen.

De eerste keer toen de Zweden nationale ploeg speelde was tegen Noorwegen op 12 juli 1908 FIFA toegewezen de code SWE aan dit team van de Zweedse voetbalbond. Het Zweedse team heeft verschillende bijnamen zoals Blågult (blauw en geel), Das team (het team) of Wunderteam (de geweldig team), en zijn een geliefd en gesteund door zijn fans en het team supporters.. Download de schermbeveiliging van Zweden nationale elftal te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 110 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-14 09:05:14, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zweden nationale elftal van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 203 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 110 keer
TERUG
7
7 van 10 - 910 stemmen
No. 460 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5409 keer

Screensavers van het braziliaans voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het Braziliaans nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Brazilië gaat winnen het WK voetbal. Het Braziliaans voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.

6
6 van 10 - 56 stemmen
No. 832 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2964 keer

Screensavers van het okraïens voetbalelftal voor het WK. Ondersteuning jouw team met een screensaver van het oekraïens nationaal voetbalelftal op jouw computer. Winnen het Wereldkampioenschap Voetbal. Oekraïne gaat winnen het WK voetbal. Het oekraïens voetbalelftal is de beste ter wereld. Winnen de wereldbeker.