Zwitserland nationale voetbalteam

Voetbal Schermbeveiliging : Zwitserland nationale voetbalteam

Zwitserland nationale voetbalteam schermbeveiliging

Geanimeerde Zwitserland nationale voetbalteam schermbeveiliging

Zwitserland nationale voetbalteam Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Als je een grote fan van de Zwitserland voetbalteam, kan deze grappige animatie niet missen op uw computer. Deze smiley is gekleed met de belangrijkste uniform van het team, dat bestaat uit een rood shirt en witte broek. De kousen zijn rood, net als het shirt. Zwitserse vlag wordt weergegeven achter de speler, die ons begroet met zijn hand. Rode kleur van de achtergrond is de meest representatieve kleur van de Zwitserland-team, die ook bekend onder de bijnaam van Schweizer Nati.

Het nationale team van Zwitserland, die behoort tot de Zwitserse voetbalbond, speelde zijn eerste wedstrijd in 1905, en speelde tegen Frankrijk. Uw code is FIFA SUI. De rode is een groot teken van dit elftal, want het is de meest overheersende kleur van hun vlag, naast wit. Zwitserse vlag is een wit kruis op een rode achtergrond. Zwitserland, samen met Oostenrijk, waren de gastheren die de Euro 2008 georganiseerd.. Download de schermbeveiliging van Zwitserland nationale voetbalteam te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Voetbal, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Voetbal, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 104 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-05-14 09:05:30, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Voetbal. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Zwitserland nationale voetbalteam van Voetbal om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 210 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 104 keer
TERUG
6
6 van 10 - 9 stemmen
No. 1600 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1291 keer

Gratis schermbeveiliging van SC Corinthians Paulista, het team van de Braziliaanse voetbal, ook wel bekend als Timão, van de stad São Paulo. Dit voetbalteam van de Braziliaanse kampioenschap Serie A werd opgericht in 1910 door een groep werknemers die wilden vermaken na hun verschuivingen. Vandaag de dag is het een van de beste Braziliaanse voetbal teams, met veel grote titels achter.

9
9 van 10 - 5 stemmen
No. 1592 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2193 keer

Dit jonge meisje heeft een grote vaardigheid voetballer met de bal. Het meisje geeft raakt van de bal zonder te laten vallen. Elke keer als vrouwen voetbal is meer relevantie, en veel vrouwelijke spelers hebben laten zien een groot vermogen met de bal. In deze 3D screensaver kunnen we een vrouwen voetbal technieken, een meisje voetballen zien. Vrouwen voetbal is een van de weinige sporten in dit genre dat professionele liga's hebben. Als je zoals wij zijn voorstander van vrouwen sport blijft groeien, treden steun met deze gratis screensaver.