Gelukkige dag van de aarde

Vrije dagen Schermbeveiliging : gelukkige dag van de aarde

Gelukkige dag van de aarde schermbeveiliging

Geanimeerde gelukkige dag van de aarde schermbeveiliging

Gelukkige Dag van de Aarde Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Gewoon zodat u kunt genieten van Dag van de Aarde, die wordt gevierd op 22 april, brengen wij u deze mooie gratis schermbeveiliging van Planeet Aarde met de tekst van de Dag van de Aarde in de brieven van het gras naast het grasveld waar je veel vlinders, een prachtig landschap van kan zien Moeder Natuur. Deze dag is voor het opleiden van de mensheid dat we moeten zorgen voor onze planeet, zodat we erin kunnen leven in balans met de omgeving.

Schermbeveiliging van de Dag van de Aarde, die wordt gevierd op 22 april in het grootste deel van de wereld. Deze vakantie werd gepromoot door een milieu-activist, senator Gaylord Nelson, om te vechten tegen milieuvervuiling. Het werd gevierd voor het eerst op 22 april 1970 in de Verenigde Staten, en vandaag is uitgegroeid tot een internationale feestdag.. Download de schermbeveiliging van Gelukkige Dag van de Aarde te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Vrije Dagen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Vrije Dagen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 45 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-04-22 10:04:27, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Vrije Dagen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Gelukkige Dag van de Aarde van Vrije Dagen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 14 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 45 keer
TERUG
4
4 van 10 - 4 stemmen
No. 1447 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2711 keer

In deze grappige schermbeveiliging zien we chili speelt een serenade, twee pittige chili met mariachi kostuum. De chilis zijn een traditionele hete pepers van het Mexicaans eten. Chiles we zien in deze schermbeveiliging, een met een gitaar en Mexicaanse hoed, en de andere begeleidende met maracas, zal blij dat je computer. Je kan ook op sociale netwerken deze grappige hete pepers.

6
6 van 10 - 13 stemmen
No. 716 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3698 keer

Alle landen hebben hun nationale feestdag en de beroemdste van allemaal, door films en tv-series is de Fourth of July, de Dag van de Onafhankelijkheid van de Verenigde Staten van Amerika, een vakantie in stijl gevierd met vuurwerk, familiebijeenkomsten, maaltijden, enz.