Slow motion waterval

Watervallen Schermbeveiliging : slow motion waterval

Slow motion waterval schermbeveiliging

Geanimeerde slow motion waterval schermbeveiliging

Slow Motion Waterval Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit screensaver toont een slow motion waterval video. Deze waterval is onderdeel van de Watervallen van de Iguaçu, tussen Brazilië en Argentinië. De Iguaçu Rivier kruist de oost-centrale gedeelte van Zuid-Amerika. Op dit punt is er een waterval van 82 meter en heeft een prachtige natuurlijke schouwspel in de natuur. In onze screensaver ziet u het water vallen in slow motion, dus vertraagd. Deze watervallen zijn een van de zeven wonderen van de wereld, en nu kunt u het helemaal vrij in uw screensaver.

Iguaçu Rivier watervallen zijn verdeeld tussen de gebieden van Argentinië en Brazilië. Aan de Argentijnse kant in de provincie Misiones en de Braziliaanse kant in deelstaat Paraná. Vanaf de Braziliaanse kant kunt u genieten van een spectaculair uitzicht waar je de vele watervallen aan de horizon kunt zien. Aan de Argentijnse kant van deze landformatie met tal van wandelingen kunt u genieten van de schoonheid van deze enorme watervallen. Sommige bekende paden als de onderste rit, bovenste rit, Keel van de Duivel (de waterval met grotere hoogte, 80 meter), Sint Maarten eiland of Macuco Voetpad. Wanneer deze indrukwekkende watervallen werden ontdekt, werd aanvankelijk genoemd als de watervallen van St. Mary, een naam die later werd vervangen door zijn oorspronkelijke Guarani naam Iguazu, wat betekent dat veel water. Iguazu watervallen zijn in totaal 275 watervallen, en strekken zich uit langs 2700 meter. Momenteel binnen het Parque Nacional Iguazú (Argentinië) en Parque Nacional do Iguaçu (Brasil), en wordt beschouwd als een World Heritage Site. Een ontspannende screensaver met een van 's werelds meest indrukwekkende watervallen.. Download de schermbeveiliging van Slow Motion Waterval te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 37 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-09-09 08:09:39, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Slow Motion Waterval van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 238 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 37 keer
TERUG
6
6 van 10 - 9855 stemmen
No. 24 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 70348 keer

Gratis screensaver van een waterval in het midden van een bos, planten, bomen en bloemen met een kleine waterval onder water begeleid door ontspannende muziek en geluiden van water. Een aanrader voor diegenen die een oase van rust in het midden van uw drukke leven. Als u wilt, kunt u deze verzachtende wateren delen en geluiden met vrienden op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter of Google+, zodat anderen kunnen ontdekken en mis het niet. Natuur gaat om uw screensaver met deze waterval en deze dieren zo mooi.

7
7 van 10 - 210 stemmen
No. 270 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 10985 keer

Hou je van watervallen? In dit landschap hebben een grote waterval in de jungle, kunnen we het water vallen cataract verschillende locaties terwijl we jungle achter en voor een klein meertje te zien. Kijk naar de water vallen in deze natuurlijke waterval in een rivier in de jungle. Op de top zien we het bos bomen die de rand van het water te bereiken. Het water valt van hoog door de rotsen naar de meer aan de onderkant.