Verborgen waterval

Watervallen Schermbeveiliging : verborgen waterval

Verborgen waterval schermbeveiliging

Geanimeerde verborgen waterval schermbeveiliging

verborgen waterval Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Weinig mensen erin slagen om deze verborgen cascade, die verborgen tussen de rotsen, in het dichte bos te bereiken. Bomen en grote stenen rond een kleine vijver waarin stroomt een cascade van kleine afmetingen. Het is een zeer mooie plaats in het midden van een natuurgebied waar u frisse lucht kunt ademen en voel een rustig gevoel van ontspanning en rust. Als je wilt dat gevoel omringen u, installeert deze screensaver op je computer.

Wanneer een rivier loopt door verschillen in hoogte op zijn weg, soms het water creëert paar sprongen te krijgen van de top naar de bodem van de rivier de kant. Dit kleine waterval is een duidelijk voorbeeld van deze, en ook het geluid van de vallende water is een zeer ontspannen gevoel dat mensen die we vinden heel geruststellend. Als het water is zeer schoon, kunt u zien er dwars doorheen, en geniet van het kristalheldere water reflecties. U kunt echter niet drinken geen water is erg schoon, hoewel blijkbaar omdat organismen die schadelijk zijn voor de mens kan bevatten.. Download de schermbeveiliging van verborgen waterval te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 95 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2015-07-02 12:07:23, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging verborgen waterval van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 56 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 95 keer
TERUG
7
7 van 10 - 34 stemmen
No. 909 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2390 keer

Dit screensaver toont een slow motion waterval video. Deze waterval is onderdeel van de Watervallen van de Iguaçu, tussen Brazilië en Argentinië. De Iguaçu Rivier kruist de oost-centrale gedeelte van Zuid-Amerika. Op dit punt is er een waterval van 82 meter en heeft een prachtige natuurlijke schouwspel in de natuur. In onze screensaver ziet u het water vallen in slow motion, dus vertraagd. Deze watervallen zijn een van de zeven wonderen van de wereld, en nu kunt u het helemaal vrij in uw screensaver.

6
6 van 10 - 25 stemmen
No. 760 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3321 keer

Een zeer ontspannende screensaver van jungle waterval. De zon komt op de top van de waterval, en het water achterlaat milde lichtflitsen tijdens het dalen. Een zwerm vogels het oversteken van de fase, migreren naar warmere klimaten. Met deze screensaver kunt u uw computer monitor in een oase van rust telkens als het bevriest een paar minuten. Delen met je vrienden en geniet van gratis deze screensaver.