Waterval tussen de rotsen

Watervallen Schermbeveiliging : waterval tussen de rotsen

Waterval tussen de rotsen schermbeveiliging

Geanimeerde waterval tussen de rotsen schermbeveiliging

Waterval Tussen de Rotsen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Er is een bescheiden waterval die ontstaat tussen de rotsen en watervallen in een kleine oase van een meer. Het is een kleine waterval die je kunt hebben op uw computerscherm. Dus, terwijl u thuis of op het werk, zult u een deel van de natuur te zien. Lijken een raam te hebben in het bos, met uitzicht op een prachtige turquoise meer. Als je geen tijd hebt om een excursie te organiseren hebt u een leuke ontspannende natuurlijke waterval in je PC hebt, maar vanaf hier adviseren wij dat als je tijd hebt, breng wat tijd om uit te gaan en te genieten van de natuur met uw familie door te brengen een mooie dag, vooral bij goed weer. Geniet van deze screensaver en andere grote watervallen en watervallen, en kies degene die je wilt om het te installeren!

De watervallen, cascades en staar zijn een groot thema om het te zetten als een screensaver, omdat het water heeft iets dat maakt het een zeer ontspannend, gebruikt in vele ontspannende therapieën. Het geluid van water is ontspannend, en zat naast een waterval naar het geluid van water te horen als het vallen van een grote hoogte is zeer geruststellend. Sommige watervallen wereldwijd bekend zijn de Iguazu Falls, gelegen in Argentinië, of Niagara Falls, die zijn gevestigd in Noord-Amerikaanse grondgebied tussen de Verenigde Staten en Canada. Hoogste waterval van de wereld is Angel Fall, die in het land van Venezuela, met de ongelooflijke hoogte van 979 meter. De screensaver u hier ziet is zeer vergelijkbaar met de watervallen die gevonden kunnen worden in Arizona, waar u watervallen zoals Havasu Waterfall kunnen zien. Er zijn verschillende types van watervallen, die hun vorm of het debiet variëren, krijgen namen als waterval, waterval, blok, richel, duiken of gespreid, onder andere variaties. In onze collectie van watervallen screensaver kunt u kijken naar verschillende voorbeelden van veel verschillende stijlen, zodat een ieder selecteren die u wilt voor uw computer.. Download de schermbeveiliging van Waterval Tussen de Rotsen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 55 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-06-28 09:06:24, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Waterval Tussen de Rotsen van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 336 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 55 keer
TERUG
6
6 van 10 - 14650 stemmen
No. 16 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 107354 keer

De zicht van deze kalme plas in het hart van het woud zal jullie naar een natuurlijke wijze en ontspannende plaats voeren. Een meer met een waterval die geeft het leven, een natuurlijke waterval in de meer om te completeren en bezielen deze afbeelding uiteraard. Water en natuur gekomen aaneen en offreren een ontspannend uitzicht van een perfect paradijs. Een natuurlijke cascade van water vallen in het meer aan te vullen en aan te moedigen dit beeld van de natuur. Water en natuur samen te ontspannen met een afbeelding van het paradijs. Hou je van de landschappen van cataract? Download en installeer dit wonder op uw monitor. U zult er geen spijt!

5
5 van 10 - 114617 stemmen
No. 2 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 588441 keer

Niets is aantrekkelijker dan een cascade van water vallen van boven over een klein meertje. Met deze gratis screensaver, zult u genieten van de nieuwe 3D-graphics van onze meest populaire screensaver, deze 3D geanimeerde watervallen. Het water effecten zijn ronduit geweldig en de scene komt tot leven met 3D vissen, papegaaien, kolibries, vlinders en libellen en de ontspannende, rustgevende geluiden van de natuur. Als je van deze screensaver, dan kun je net zo goed downloaden naar uw computer en het te delen met de rest van de wereld! Vertel je vrienden en familie over deze screensaver via Facebook of een ander sociaal netwerk dat u wilt!