Waterval scenes

Watervallen Schermbeveiliging : waterval scenes

Waterval scenes schermbeveiliging

Geanimeerde waterval scenes schermbeveiliging

Waterval Scenes Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Geniet van de wonderen van de onderwaterwereld met deze majestueuze screensavers. Kan de trapsgewijze wateren rustig je geest en was uw zorgen weg. U kunt een aantal interessante foto's te zien zal zijn dat zal geleidelijk cyclus met mooie overgangen en visuele effecten. Het adembenemende uitzicht van grote watervallen van alle soorten laat je met je mond open. Ze zijn allemaal heel verschillend, kleine stromen tussen de rode rotsen, grote watermassa in een grote vrije val of watervallen verscholen in de vegetatie van het bos.

Met deze screensaver van de watervallen vindt u een aantal scènes over watervallen, enkele foto's genomen over de hele wereld van grote watervallen in verschillende soorten landschappen. Bijvoorbeeld, kunt u een foto van de Iguazu Falls in Argentinië, een kleine waterval in de bergen van Arizona, of een wilde waterval verborgen in de jungle onder de vegetatie te zien. De watervallen kunnen ook worden opgeroepen cascades of valpartijen, en optreden wanneer een waterloop ondergaat een hoogte verandering als gevolg van een daling, en het water stroomt verticaal, dalend naar een lager niveau. Met deze screensaver wat je ziet is een kleine verzameling van mooie foto's waarmee u kunt genieten van veel verschillende plaatsen van de wereld met een enkel ding met elkaar gemeen: een aantal mooie foto's van watervallen en cascades met verschillende stijlen en omgevingen. De bron van een druppel water kan worden gevormd op verschillende manieren, maar de meest voorkomende is dat wanneer een rivier jong, zoekt zijn koers en het verschil tussen de weerstanden van het terrein maken de bodem van de helling eroderen tijd, het creëren van hoogteverschil.. Download de schermbeveiliging van Waterval Scenes te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 179 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2010-10-27 17:10:50, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Waterval Scenes van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 11599 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 179 keer
TERUG
6
6 van 10 - 25 stemmen
No. 760 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3270 keer

Een zeer ontspannende screensaver van jungle waterval. De zon komt op de top van de waterval, en het water achterlaat milde lichtflitsen tijdens het dalen. Een zwerm vogels het oversteken van de fase, migreren naar warmere klimaten. Met deze screensaver kunt u uw computer monitor in een oase van rust telkens als het bevriest een paar minuten. Delen met je vrienden en geniet van gratis deze screensaver.

7
7 van 10 - 304 stemmen
No. 215 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 13348 keer

Fantastische gratis screensaver van Watervallen van de Iguaçu, die tussen Brazilië en Argentinië en is een van de mooiste watervallen ter wereld. Als je van reizen naar Zuid-Amerika naar de Watervallen van de Iguaçu te zien, maar kan zich niet veroorloven een reis, zullen we deze enorme waterval aanpak voor u te zien wanneer u maar wilt op uw computer. U hoeft alleen de screensaver te downloaden en te installeren. Reis door honderden watervallen in het bos met dit wonder van de natuur.