Waterval

Watervallen Schermbeveiliging : waterval

Waterval schermbeveiliging

Geanimeerde waterval schermbeveiliging

Waterval Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Hou je van watervallen? In dit landschap hebben een grote waterval in de jungle, kunnen we het water vallen cataract verschillende locaties terwijl we jungle achter en voor een klein meertje te zien. Kijk naar de water vallen in deze natuurlijke waterval in een rivier in de jungle. Op de top zien we het bos bomen die de rand van het water te bereiken. Het water valt van hoog door de rotsen naar de meer aan de onderkant.

Watervallen zijn valpartijen tot een daling van deze screensaver op te slaan een grote waterval, waar het water valt over de rotsen van een rivier naar een meer. Landschappen van tropische jungle met een grote waterval. De stenen zijn zwart in contrast met de bomen zijn groen. Het vallende water is wit, maar de vijver bodem is groen. Het is de typische rivierwater. We zien een prachtig landschap met blauwe hemel en witte wolken. Het centrale thema van de animatie is een waterval in het midden van de jungle, en is verborgen in een bos is zo spectaculaire natuurlijke val van water.. Download de schermbeveiliging van Waterval te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 267 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-09-13 08:09:49, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Waterval van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 1470 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 267 keer
TERUG
6
6 van 10 - 8457 stemmen
No. 25 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 69034 keer

Met deze screensaver, je krijgt, alles in een pakket, water, meren, rivieren, vijvers, vissen, eenden...Met deze screensaver krijg je allerlei scènes, zoals een kleine waterval naar beneden vallen op een kalme en heldere meer, dat is het enige wat de rust scène te storen. De ontspannende kracht van deze water beelden is zeer goed bekend, dus versier je desktop computer met de cascade, of een van de andere scènes. Als je het leuk vindt, ga je gang en delen op uw favoriete sociale netwerk, zodat andere mensen kunnen zien wat je wilt!

6
6 van 10 - 25 stemmen
No. 760 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 3010 keer

Een zeer ontspannende screensaver van jungle waterval. De zon komt op de top van de waterval, en het water achterlaat milde lichtflitsen tijdens het dalen. Een zwerm vogels het oversteken van de fase, migreren naar warmere klimaten. Met deze screensaver kunt u uw computer monitor in een oase van rust telkens als het bevriest een paar minuten. Delen met je vrienden en geniet van gratis deze screensaver.