Watervallen van de Iguaçu

Watervallen Schermbeveiliging : Watervallen van de Iguaçu

Watervallen van de Iguaçu schermbeveiliging

Geanimeerde Watervallen van de Iguaçu schermbeveiliging

Watervallen van de Iguaçu Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Fantastische gratis screensaver van Watervallen van de Iguaçu, die tussen Brazilië en Argentinië en is een van de mooiste watervallen ter wereld. Als je van reizen naar Zuid-Amerika naar de Watervallen van de Iguaçu te zien, maar kan zich niet veroorloven een reis, zullen we deze enorme waterval aanpak voor u te zien wanneer u maar wilt op uw computer. U hoeft alleen de screensaver te downloaden en te installeren. Reis door honderden watervallen in het bos met dit wonder van de natuur.

Deze dalingen zijn meer dan 275 verschillende watervallen die het water van de rivier de Iguazu te voeden, en sommige kunnen 80 meter hoog. De Watervallen van de Iguaçu behoren tot de provincie Misiones (Argentinië) en Rio de Janeiro (Brazilië) daar door de grens tussen de twee landen. U kunt deze screensaver te delen met vrienden via sociale netwerken, zodat ze weg kunnen komen met deze ontspannende als screensaver. Een van de meest bezochte ter wereld en staat bekend om uw monitor te versieren met deze scène van een dier natuurlijke landschap plaatsen. Een van de wonderen van de natuur in de vorm van animatie met watervallen.. Download de schermbeveiliging van Watervallen van de Iguaçu te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 252 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-18 10:07:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Watervallen van de Iguaçu van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2079 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 252 keer
TERUG
6
6 van 10 - 21 stemmen
No. 949 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2241 keer

Deze gratis screensaver toont een waterbron in een donkere grot. Vele watervallen en staar zijn gevormd uit een ondergrondse bron, waar het water uit komt na de buitenkant. Deze grot heeft een magische charme, met een helderheid die wordt weerspiegeld op het oppervlak van het water en de grot muren in het donker. Een mooie screensaver met stalactieten druipen van de bron van het water en het ondergrondse meer in de grot.

7
7 van 10 - 205 stemmen
No. 270 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 10217 keer

Hou je van watervallen? In dit landschap hebben een grote waterval in de jungle, kunnen we het water vallen cataract verschillende locaties terwijl we jungle achter en voor een klein meertje te zien. Kijk naar de water vallen in deze natuurlijke waterval in een rivier in de jungle. Op de top zien we het bos bomen die de rand van het water te bereiken. Het water valt van hoog door de rotsen naar de meer aan de onderkant.