Watervallen van de Iguaçu

Watervallen Schermbeveiliging : Watervallen van de Iguaçu

Watervallen van de Iguaçu schermbeveiliging

Geanimeerde Watervallen van de Iguaçu schermbeveiliging

Watervallen van de Iguaçu Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Fantastische gratis screensaver van Watervallen van de Iguaçu, die tussen Brazilië en Argentinië en is een van de mooiste watervallen ter wereld. Als je van reizen naar Zuid-Amerika naar de Watervallen van de Iguaçu te zien, maar kan zich niet veroorloven een reis, zullen we deze enorme waterval aanpak voor u te zien wanneer u maar wilt op uw computer. U hoeft alleen de screensaver te downloaden en te installeren. Reis door honderden watervallen in het bos met dit wonder van de natuur.

Deze dalingen zijn meer dan 275 verschillende watervallen die het water van de rivier de Iguazu te voeden, en sommige kunnen 80 meter hoog. De Watervallen van de Iguaçu behoren tot de provincie Misiones (Argentinië) en Rio de Janeiro (Brazilië) daar door de grens tussen de twee landen. U kunt deze screensaver te delen met vrienden via sociale netwerken, zodat ze weg kunnen komen met deze ontspannende als screensaver. Een van de meest bezochte ter wereld en staat bekend om uw monitor te versieren met deze scène van een dier natuurlijke landschap plaatsen. Een van de wonderen van de natuur in de vorm van animatie met watervallen.. Download de schermbeveiliging van Watervallen van de Iguaçu te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Watervallen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Watervallen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 256 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-07-18 10:07:25, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Watervallen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Watervallen van de Iguaçu van Watervallen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 2086 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 256 keer
TERUG
6
6 van 10 - 46120 stemmen
No. 8 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 277674 keer

Haal diep adem, ontspan, en aandacht besteden aan deze waterval screensaver. Bekijk de waterval naar beneden stromen met geanimeerde vissen, vlinders, libellen, en nog veel meer! Deze prachtige waterval stroomt over een grot en daalt beneden de ingang in een verfrissende lagune in een jungle-achtige scenario. De rustgevende muziek en natuurgeluiden maken de scène tot leven komen. Als je van deze screensaver, download het, en als je echt leuk vindt, deel het op elk sociaal netwerk! Laat anderen genieten van wat je genieten!

6
6 van 10 - 1656 stemmen
No. 132 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15176 keer

Geniet van de wonderen van de onderwaterwereld met deze majestueuze screensavers. Kan de trapsgewijze wateren rustig je geest en was uw zorgen weg. U kunt een aantal interessante foto's te zien zal zijn dat zal geleidelijk cyclus met mooie overgangen en visuele effecten. Het adembenemende uitzicht van grote watervallen van alle soorten laat je met je mond open. Ze zijn allemaal heel verschillend, kleine stromen tussen de rode rotsen, grote watermassa in een grote vrije val of watervallen verscholen in de vegetatie van het bos.