Adembenemende zonsopgang

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : adembenemende zonsopgang

Adembenemende zonsopgang schermbeveiliging

Geanimeerde adembenemende zonsopgang schermbeveiliging

Adembenemende zonsopgang Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit is een gratis adembenemend screensaver van een zonsopgang gezien vanuit een tarweveld of een weiland. Het is een indrukwekkend beeld van de zon stijgt, het verlichten van de hemel in een oranje toon van kleur. Op dit vroege uur, is er een zacht briesje dat de grassen en de tarwesoorten beweegt. Een geanimeerde screensaver met een groot kalmerend effect, gratis te downloaden naar uw computer. Dit landschap toont de vroege ochtend, dageraad, als de zon verschijnt door de heuvel. Het heeft een kalmerende en ontspannende werking die u zullen helpen kalmeren de dagen stress. Het is een zeer romantische en natuurlijke landschap.

Een zonsopgang, ook wel bekend als zon-up, is wat we het moment waarop de bovenrand van de zon aan de horizon verschijnt eerste ding in de ochtend bellen. Dit fenomeen doet zich voor eerste ding in de ochtend en is ook bekend als aurora. De lucht verandert van zwart naar oranje of geelachtig. Veel mensen houden van hen te zien als de dageraad, want het is een indrukwekkend en mooi fenomeen. De zon verschijnt boven de horizon van een tarwe veld met de wind waait over de pinnen.. Download de schermbeveiliging van Adembenemende zonsopgang te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 200 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2007-12-17 16:04:53, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Adembenemende zonsopgang van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 3577 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 200 keer
TERUG
5
5 van 10 - 168 stemmen
No. 542 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4984 keer

Animatie van een donkere nacht die slechts wordt verlicht door de bliksem in een storm. Er zijn blauwe bliksem stralen in de donkere achtergrond. Dit landschap zou overeenkomen met een onweersbui van regenwoud. Natuurlijke elementen worden verlicht door lichtstralen, kunt u planten, bloemen, klokken en de vegetatie te zien. De nacht is erg donker zodat je niet kunt zien wat er in de achtergrond. Zet dit beeld op uw monitor een aantal bloemen bij nacht met kleurrijke sparkles.

7
7 van 10 - 1513 stemmen
No. 131 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 15675 keer

Screensaver van de sneeuw die op een huis, terwijl een familie van sneeuwpoppen te verzamelen voor. Deze kinderen maakten sneeuw met vader en spelen. Sneeuw is een meteorologisch fenomeen dat optreedt wanneer koud, bij een temperatuur onder 0 ° C en cloud water bevriest. Dit element maakt het mogelijk vele leuke activiteiten: wintersporten zoals skiën, spelen met een slee, een sneeuwman te bouwen, sneeuwballen gooien, enz.. Hou je van het spelen in de sneeuw?