Herfst op een meer

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : herfst op een meer

Herfst op een meer schermbeveiliging

Geanimeerde herfst op een meer schermbeveiliging

Herfst op een meer Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Herfst komt op uw scherm met dit landschap, waarin de gedroogde bladeren van de bomen vallen op een meer in het bos. Een briljante herfst gebladerte uw computer. In deze geanimeerde screensaver kunt u genieten van een meer, omgeven door bomen, met typische oker kleuren van de herfst. Geniet van deze screensaver najaar, vrij en levendig, die een digitale klok omvat. De gedroogde bladeren van de bomen, bruine, dat hun heldere groene land op het meer water hebben verloren.

In het najaar zien we de bladeren van de bomen vallen, als ze droog en verliezen hun leven. Perfect voor degenen die graag de herfst landschappen en omgevingen. In de vier seizoenen dat we komen tot de meer romantische en suggestieve, als de bomen van kleur veranderen. Bossen verliezen het groen op een rood, geel of bruin. De bladeren van de bomen op de grond vallen en zoals we zien in dit landschap, over meer water. De hemel heeft zijn blauwe gloed verloren en heeft nu een grijzer toon. De kleuren van de natuur verandering naar een helderheid alle saaier.. Download de schermbeveiliging van Herfst op een meer te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 235 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Herfst op een meer van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2730 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 235 keer
TERUG
8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1466 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1717 keer

Een eskimo daagt de extreme kou door te lopen op sneeuw en ijs in deze schermbeveiliging. Een sneeuwstorm heeft verbaasd de eskimo van de schermbeveiliging in het midden van zijn reis. Gelukkig draagt ​​hij een sneeuwschoenwandeling, zodat zijn voeten niet in de sneeuw zakken bij elke stap. Een leuke schermbeveiliging om te zien dat, hoewel soms het koud is, zeker niet zo veel als in de paal.

6
6 van 10 - 471 stemmen
No. 345 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 7321 keer

Screensaver van een nacht landschap met een wolf huilen in de voorkant van de volle maan op de top van een berg, tijdens het passeren van wolken in de lucht. Deze scène herinnert ons aan een van de namen die aan de volle maan: volle maan wolf. In de bittere kou en dikke sneeuw van midwinter, de wolf packs huilde buiten Indiase dorpen. Dat was hoe het kreeg de naam voor volle maan van januari. Een winter landschap in de nacht.