Herfst op een meer

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : herfst op een meer

Herfst op een meer schermbeveiliging

Geanimeerde herfst op een meer schermbeveiliging

Herfst op een meer Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Herfst komt op uw scherm met dit landschap, waarin de gedroogde bladeren van de bomen vallen op een meer in het bos. Een briljante herfst gebladerte uw computer. In deze geanimeerde screensaver kunt u genieten van een meer, omgeven door bomen, met typische oker kleuren van de herfst. Geniet van deze screensaver najaar, vrij en levendig, die een digitale klok omvat. De gedroogde bladeren van de bomen, bruine, dat hun heldere groene land op het meer water hebben verloren.

In het najaar zien we de bladeren van de bomen vallen, als ze droog en verliezen hun leven. Perfect voor degenen die graag de herfst landschappen en omgevingen. In de vier seizoenen dat we komen tot de meer romantische en suggestieve, als de bomen van kleur veranderen. Bossen verliezen het groen op een rood, geel of bruin. De bladeren van de bomen op de grond vallen en zoals we zien in dit landschap, over meer water. De hemel heeft zijn blauwe gloed verloren en heeft nu een grijzer toon. De kleuren van de natuur verandering naar een helderheid alle saaier.. Download de schermbeveiliging van Herfst op een meer te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 220 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 6 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-01-18 08:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Herfst op een meer van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
6

Waardering gebaseerd van 2730 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 220 keer
TERUG
6
6 van 10 - 12 stemmen
No. 901 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2052 keer

In deze gratis schermbeveiliging ziet u de sneeuw die op een berg landschap zonder de koude van de winter voelen. Op de achtergrond is een klein stadje, en mensen worden beschermd tegen de sneeuw in hun huizen, met de warmte van open haarden verwarmen. De beste plaats om een zware sneeuwval te brengen is beschut thuis met de warmte van thuis. En als je in bed ligt, goed afgedekt, veel beter!

8
8 van 10 - 184 stemmen
No. 508 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4401 keer

Adembenemende 3D-beelden van de wisseling van de vier seizoenen van het weer. Notities op het scherm als het landschap veranderen van zomer naar herfst verandering, de bladeren vallen van de bomen, de winter of het voorjaar, als de sneeuw smelt en een explosie van kleur ontstaat wanneer lentebloemen. Terwijl je ziet hetzelfde landschap, zie hoe het de seizoenen veranderen op uw scherm met deze gratis screensaver beïnvloedt.