Kolibrie op de lente

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : kolibrie op de lente

Kolibrie op de lente schermbeveiliging

Geanimeerde kolibrie op de lente schermbeveiliging

Kolibrie op de Lente Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Op de lente, wanneer alle bloemen bloeien en alles wordt gevuld met kleur, het is het moment waarop veel dieren, zoals bijvoorbeeld kolibries, gaan rond de extractie van de nectar van de bloemen, het bestuiven veel planten, zonder dat je het merkt. Dankzij de bestuiver functies, net als bijen of vlinders, blijven de planten bestoven en op die manier nieuwe scheuten zal zeker bloeien voor de komende lente.

Gratis schermbeveiliging van een kolibrie die vliegen van bloem naar bloem bestuiven ze op de lente, het seizoen van het jaar waarin de planten krijgen gevuld met levende kleuren. Een van de belangrijkste doelen van deze kleuren zijn aan de dieren zoals vogels of insecten aan te trekken, zodat ze verspreiden de zaden en de planten kunnen reproduceren.. Download de schermbeveiliging van Kolibrie op de Lente te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 67 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 8 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2013-04-22 15:04:37, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Kolibrie op de Lente van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
8

Waardering gebaseerd van 91 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 67 keer
TERUG
6
6 van 10 - 88 stemmen
No. 595 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4549 keer

Met deze gratis screensaver, je fave veel grote kwaliteit foto's van een val thema. Bomen spelen met hun weerspiegelingen in het water, het vullen van het hele leven. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn de kleuren van de herfst niet altijd armer als de bomen verliezen hun bladeren. Zoals u kunt zien, zal deze screensaver je anders zien de herfst landschap van levendige kleuren, met licht en harmonie.

8
8 van 10 - 2503 stemmen
No. 83 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 23275 keer

Screensaver van een vijver met een klein huis aan de kust, in de buurt van de bomen als de herfst komt en zie hoe de bladeren van de bomen vallen op het water. De bladeren aan de bomen vallen over het scherm terwijl u luistert naar de vogels zingen. Verschillende dieren verschijnen en verdwijnen in de weide en de vijver. Een herfst landschap waarin we een klein meertje met zijn blokhut, typisch voor de bergen. Met vliegende ooievaars en andere dieren te passen.