Familie van sneeuwpoppen

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : familie van sneeuwpoppen

Familie van sneeuwpoppen schermbeveiliging

Geanimeerde familie van sneeuwpoppen schermbeveiliging

Familie van sneeuwpoppen Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Screensaver van de sneeuw die op een huis, terwijl een familie van sneeuwpoppen te verzamelen voor. Deze kinderen maakten sneeuw met vader en spelen. Sneeuw is een meteorologisch fenomeen dat optreedt wanneer koud, bij een temperatuur onder 0 ° C en cloud water bevriest. Dit element maakt het mogelijk vele leuke activiteiten: wintersporten zoals skiën, spelen met een slee, een sneeuwman te bouwen, sneeuwballen gooien, enz.. Hou je van het spelen in de sneeuw?

Winter scene in de vallende sneeuw. We hebben een familie van sneeuwpoppen spelen in het midden van de nacht en zien achter zijn huis met gekleurde lichten. Het is 's nachts en zie de maan en de sterren, de sneeuw die op het dak van uw huis dat is gedekt. In het huis kunnen we de lichten te zien en de rook uit de schoorsteen. Het is een typisch winters tafereel, waar de cijfers van sneeuw zijn vaak de protagonisten van de tuinen in koude landen.. Download de schermbeveiliging van Familie van sneeuwpoppen te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 522 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 7 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Familie van sneeuwpoppen van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
7

Waardering gebaseerd van 10591 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 522 keer
TERUG
8
8 van 10 - 3 stemmen
No. 1466 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1502 keer

Een eskimo daagt de extreme kou door te lopen op sneeuw en ijs in deze schermbeveiliging. Een sneeuwstorm heeft verbaasd de eskimo van de schermbeveiliging in het midden van zijn reis. Gelukkig draagt ​​hij een sneeuwschoenwandeling, zodat zijn voeten niet in de sneeuw zakken bij elke stap. Een leuke schermbeveiliging om te zien dat, hoewel soms het koud is, zeker niet zo veel als in de paal.

7
7 van 10 - 1298 stemmen
No. 170 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 13395 keer

Mooie screensaver van een landschap bij zonsondergang, de zon door de bomen met een molens en een aantal bomen in de scène. We zien de zon in een oranje hemel, en de vormen van de bomen en windmolens. Afbeelding van een zonsondergang, gezien vanaf een rustige, landelijke omgeving. Zonnestralen verlichten deze mooie en rustige plek, terwijl sets over de horizon lijn. Het hele landschap is getint met oker kleuren zoals bruin en oranje door het zonlicht dat schuilt aan de horizon. Dit beeld van een zonsondergang gezien vanaf een landelijke en rustige plek als je eigen stoel zal zijn meest ontspannen.