Sneeuwpop

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : sneeuwpop

Sneeuwpop schermbeveiliging

Geanimeerde sneeuwpop schermbeveiliging

Sneeuwpop Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit vrije screensaver is gemaakt van een geanimeerde sneeuwpop maken van sneeuw engel op de grond liggen en bewegen zijn armen. De sneeuwpoppen zijn een symbool van de winter te worden, ze zijn prima iconen. Screensaver van een winter sneeuwpop met hoed en sjaal, het maken van een sneeuw engel. De sneeuwpoppen zijn een symbool van de winter te worden, in zijn meest sympathieke kant. Ze hebben zelfs zoveel betekenis als pictogrammen van Kerstmis. Levendige uw computer in rauwe en koude winterdagen met dit gratis screensaver van een sneeuwpop. Een grappig karakter liggend in de sneeuw beweegt zijn armen om zijn silhouet van een figuur gevormd sneeuw engel trekken.

Een sneeuwpop is een sculptuur gemaakt van sneeuw. Een sneeuwpop is een klassieke figuur van de winter gebeurt met twee of drie grote sneeuwballen. Met een van hen is het onderste deel, met een ander lichaam en een ander hoofd. Het hoofd is meestal versierd met een hoge hoed. Het lichaam draagt ​​een sjaal. De armen zijn gemaakt met enkele takken en de gelaatstrekken met zwarte stenen. De neus wordt altijd gedaan met een wortel. Het maakt plaats voor sneeuw en krijgen individuele kenmerken om een ​​menselijk tintje te geven. Deze karakters zijn vertederend en grappig. Zeer typerend voor de winter als de sneeuw komt. Ze zijn gewoonlijk gebouwd door kinderen als onderdeel van een familie project in de viering van de winter.. Download de schermbeveiliging van Sneeuwpop te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 61 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-19 09:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Sneeuwpop van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 61 keer
TERUG
7
7 van 10 - 146 stemmen
No. 603 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 4993 keer

Skiën is een favoriete wintersport, hebben sneeuwpop de ski's en zijn gekomen om de sneeuw te genieten van meer levendige manier. Als de winter komt alle atleten bereiden hun team naar de skigebieden. De winter is het seizoen om de sneeuw en kou te genieten. In deze screensaver zien we als onze sneeuwpop sneeuw skiën. Met je ski's en stokken, lopen over de sneeuw helling op volle snelheid. Je kunt duidelijk zien in deze gratis screensaver die de winter eindelijk is gekomen.

8
8 van 10 - 184 stemmen
No. 508 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 5212 keer

Adembenemende 3D-beelden van de wisseling van de vier seizoenen van het weer. Notities op het scherm als het landschap veranderen van zomer naar herfst verandering, de bladeren vallen van de bomen, de winter of het voorjaar, als de sneeuw smelt en een explosie van kleur ontstaat wanneer lentebloemen. Terwijl je ziet hetzelfde landschap, zie hoe het de seizoenen veranderen op uw scherm met deze gratis screensaver beïnvloedt.