Sneeuwpop

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : sneeuwpop

Sneeuwpop schermbeveiliging

Geanimeerde sneeuwpop schermbeveiliging

Sneeuwpop Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Dit vrije screensaver is gemaakt van een geanimeerde sneeuwpop maken van sneeuw engel op de grond liggen en bewegen zijn armen. De sneeuwpoppen zijn een symbool van de winter te worden, ze zijn prima iconen. Screensaver van een winter sneeuwpop met hoed en sjaal, het maken van een sneeuw engel. De sneeuwpoppen zijn een symbool van de winter te worden, in zijn meest sympathieke kant. Ze hebben zelfs zoveel betekenis als pictogrammen van Kerstmis. Levendige uw computer in rauwe en koude winterdagen met dit gratis screensaver van een sneeuwpop. Een grappig karakter liggend in de sneeuw beweegt zijn armen om zijn silhouet van een figuur gevormd sneeuw engel trekken.

Een sneeuwpop is een sculptuur gemaakt van sneeuw. Een sneeuwpop is een klassieke figuur van de winter gebeurt met twee of drie grote sneeuwballen. Met een van hen is het onderste deel, met een ander lichaam en een ander hoofd. Het hoofd is meestal versierd met een hoge hoed. Het lichaam draagt ​​een sjaal. De armen zijn gemaakt met enkele takken en de gelaatstrekken met zwarte stenen. De neus wordt altijd gedaan met een wortel. Het maakt plaats voor sneeuw en krijgen individuele kenmerken om een ​​menselijk tintje te geven. Deze karakters zijn vertederend en grappig. Zeer typerend voor de winter als de sneeuw komt. Ze zijn gewoonlijk gebouwd door kinderen als onderdeel van een familie project in de viering van de winter.. Download de schermbeveiliging van Sneeuwpop te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 57 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2012-04-19 09:04:35, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Sneeuwpop van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 28 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 57 keer
TERUG
6
6 van 10 - 13 stemmen
No. 983 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2624 keer

Welkom bij Herfst! De herfst is het seizoen van kleuren, de bladeren van de bomen beginnen te kleuren veranderen en bossen worden echte regenboog van rood, bruin en groen. In deze schermbeveiliging hebben we een landschap met een landhuis, een hert en een bos met vallende bladeren.

7
7 van 10 - 5 stemmen
No. 1428 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 2049 keer

Bent u op zoek naar voren om te genieten van de zomer? Met deze screensaver zult u in staat zijn om de sensaties voelen dat zomervakantie zendt, waarin je kunt zien hoe een heel gelukkig meisje is rustig zonnebaden op een paradijselijk Caribisch strand. De palmbomen grenzen aan het zand van de kust, met een zeer kalme zee en een heldere blauwe hemel, een perfecte dag om te beginnen met het krijgen van een beetje bruine kleur op de huid, terwijl het altijd hebben van een grote hoeveelheid zonnebrandcrème met een hoge graad van bescherming. Laat uw problemen en uw stress thuis, en reizen met ons zonder zelfs opstaan ​​uit uw stoel! Voor al degenen die niet kunnen op vakantie gaan, brengen wij u de zon en het strand voor uw computer thuis, en zelfs zonder iets terug te vragen!