Weiland

Weer en seizoenen Schermbeveiliging : weiland

Weiland schermbeveiliging

Geanimeerde weiland schermbeveiliging

Weiland Schermbeveiliging
Vind je het leuk? Klik gewoon op!
Commenteren!
Stemmen!
Pin It!
Delicious

Geanimeerde screensaver van een mooie zonnige weide, bedekt met kleurrijke bloemen in de lente en insecten vliegen van bloem naar bloem. Een perfecte plek om te zonnebaden. De zon schijnt in de blauwe hemel. Grote zomer of lente dag, vol geuren en frisse, vrolijke kleuren. Kijken naar alle verschillende soorten bloemen daar, en libellen van de ene naar de andere bloem. Een scène uit lente landschap vol natuurlijke leven, met bloemen en dieren die het licht en de kleur van de lente te genieten.

Voorjaar scène waarin we een weiland vol met planten, gras en bloemen veel alle kleuren. Insecten vliegen van bloem tot bloem en installatie tot installatie. Een levendige scene, zoals gebeurt in het voorjaar als de velden bloeien en alle dieren naar buiten komen om te voeden. De hemel is een mooie blauwe kleur met de volle zon. Een zonnige scène. Al het leven wordt geactiveerd ieder jaar als de lente komt, het beëindigen van de kou en de zon schijnt weer met al haar licht en warmte.. Download de schermbeveiliging van Weiland te klikken op de knop «Downloaden», het is een gratis service van Gifmania. Deze screensaver is onderdeel van de thematische collectie van Weer en Seizoenen, omdat ze worden georganiseerd, zodat het makkelijker is om je hier te krijgen als je een grote fan van Weer en Seizoenen, de downloads zijn gratis en deze schermbeveiliging is gedownload 139 keer, wat betekent dat het erg populair. Dit is een veilig product, en het zal u helpen uw computer beschermen, want het is volledig gratis en betrouwbaar. Deze screensaver heeft een rating van 5 door de gebruikers die zijn gedownload en het is een deel van onze collectie van de 2008-08-24 09:04:40, de dag waarin het werd opgenomen in onze databank. We hopen dat jullie ervan genieten en dat het je helpt de bescherming van uw Windows besturingssysteem computer. Dit schermbeveiliging in Nederlands is gratis, behoort tot de categorie: Weer en Seizoenen. Het is een software Gifmania, zodat u kunt vertrouwen op hun kwaliteit. Is de versie 1.0van het product is beschikbaar voor de besturingssystemen Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Geanimeerde schermbeveiliging Weiland van Weer en Seizoenen om gratis te downloaden en de verzorging van uw scherm
5

Waardering gebaseerd van 1631 mening van de gebruikers

Waardeer deze schermbeveiliging

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADEN
Gedownload 139 keer
TERUG
7
7 van 10 - 17 stemmen
No. 1030 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1938 keer

De lente is gekomen, en de rupsen komen uit hun cocon veranderd in prachtige vlinders met veel mooie kleuren. In het voorjaar, vlinders springen van bloem naar bloem, want het is de tijd van het seizoen in welke velden bloeien, en alle planten groeien en van een zeer intense groene kleur. Als je van de lente, zal dit schermbeveiliging kunt u uw computer te geven een vleugje van de lente.

6
6 van 10 - 4 stemmen
No. 1499 van Top
DOWNLOADEN
Gedownload 1355 keer

Ton van lava en magma langzaam golven in deze screensaver van de gevolgen van de uitbarsting van een vulkaan. Een rood-hete vulkanische oppervlak benadert zeer bedreigende manier. De lavastenen die, als gevolg van zeer hoge temperaturen (meer dan 700 ° C) onder de mantel van de aarde, smelten en stijgen naar de oppervlakte in vloeibare vorm, een snelle afkoeling. Deel deze screensaver op sociale netwerken en ervaring inspirerende rimpelingen van lava op uw scherm.