Top 10 Downloads

De gratis Beste Schermbeveiliging op het internet, dat zijn de meest gedownloade screensavers naar de Top Schermbeveiliging maken. Dit is de ranking van de beste schermbeveiliging op het internet, die zijn vele malen is gedownload. Onze website netwerk is internationaal en heeft miljoenen bezoekers en downloads per dag, en dat is de reden waarom we kunnen onze top schermbeveiliging met echte data. Hier vindt u de meest populaire inhoud dat veel mensen hebben gedownload en geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud zijn gratis en betrouwbaar voor Windows besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met uw downloads en jullie stemmen, zowel rating en het delen van de screensavers op de sociale netwerken.

De meest gedownloade schermbeveiliging deze week

De meest gedownloade schermbeveiliging van het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Koraalrif

(Aquariums en vissen)

65303 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 1571 stemmen

Het koraalrif ecosysteem is een van de meest levendige en kleurrijke van de natuur. Gebouw koralen zijn het gevolg van warmere zeewater die dienen als leefgebied voor duizenden soorten vissen, schaaldieren en andere zeedieren van vele kleuren. Zeedieren te gaan in deze screensaver van leven tropisch koraalrif. Kijk hoe vissen zwemmen op uw monitor.

Waterval

(Watervallen)

11066 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 210 stemmen

Hou je van watervallen? In dit landschap hebben een grote waterval in de jungle, kunnen we het water vallen cataract verschillende locaties terwijl we jungle achter en voor een klein meertje te zien. Kijk naar de water vallen in deze natuurlijke waterval in een rivier in de jungle. Op de top zien we het bos bomen die de rand van het water te bereiken. Het water valt van hoog door de rotsen naar de meer aan de onderkant.

Natuurlijke cascades

(Watervallen)

277897 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 46120 stemmen

Haal diep adem, ontspan, en aandacht besteden aan deze waterval screensaver. Bekijk de waterval naar beneden stromen met geanimeerde vissen, vlinders, libellen, en nog veel meer! Deze prachtige waterval stroomt over een grot en daalt beneden de ingang in een verfrissende lagune in een jungle-achtige scenario. De rustgevende muziek en natuurgeluiden maken de scène tot leven komen. Als je van deze screensaver, download het, en als je echt leuk vindt, deel het op elk sociaal netwerk! Laat anderen genieten van wat je genieten!

Nacht kamperen

(Landschappen)

5320 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 337 stemmen

Koesteren in het vuur van die nachten onder de sterren, het enige bedrijf van een warm vuur en het zwakke licht van een kaars. Slapen in een tent is een geweldige ervaring voor iedereen en in contact te blijven met de natuur. In deze animatie kunnen we een kamperen met tent en cabine op het platteland te zien naast een vuur en een kaars. De sterrenhemel en de volle maan maakt de nacht is niet donker. Heb je ooit gegaan kamperen? Geniet van de ervaring met deze screensaver.

Modern horloge

(Klokken en horloges)

7239 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 181 stemmen

Download deze gratis screensaver met een stijlvol horloge met goudkleurige metallic helderheid. Naar een andere manier om de tijd te zien op uw computer, brengen we u een modernistische klok gouden effecten en hoogtepunten in het geel. Op de achtergrond zijn een aantal abstracte lijnen van donkerblauwe kleur. Dit analoge horloge heeft veel stijl, waardoor het perfect voor de installatie maakt op een computer in een kantoor of op het werk. Als u uw computer wilt personaliseren, en je wilt om het te doen op een serieuze manier, hier is hoe het te doen.

Eenvoudige klok

(Klokken en horloges)

17019 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 490 stemmen

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.

Pinguïns met Kerstmis

(Kerstmis)

9754 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 602 stemmen

Geanimeerde kerst screensaver, van verschillende pinguïns gaan naar een kerstfeest. Ze drijven op de oceaan bovenop ijsblokken. Ieder neemt een kerst element van een soort: kerstbomen, geschenken, sneeuwpop, kerstman. Leuke geanimeerde screensaver voor pc's. Deze zwemmen vogels zijn stil op de ijskappen, maar bekijkt het met een kerst sfeer, omdat de sieraden die ze dragen. Het is een scène waar de koude, sneeuw en deze antarctische dieren gemengd met de kerstsfeer van deze data.

FC Barcelona

(Voetbal)

4657 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 97 stemmen

De FC Barcelona (in de volksmond bekend als Barça) is een voetbalteam van de stad Barcelona, Catalonië, Spanje. Het werd opgericht in 1899. Hun apparatuur die is rood en blauw. FC Barcelona is een multi sportorganisatie in aanvulling op de main-sectie, het voetbal, de club heeft vier andere professionele secties: basketbal, handbal, rol hockey en zaalvoetbal concurreren met dezelfde naam.

Bijbel zinnen

(Christendom en godsdienst)

6723 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 555 stemmen

Deze gratis screensaver is een geanimeerde diavoorstelling van een aantal hoge kwaliteit foto's van natuurlijke uitzicht versierd met een zin uit de Bijbel. Voor al diegenen die ontmoedigd of verloren in hun leven, dit screensaver heeft bijbelverzen die ertoe zal leiden de meest depressief. Het maakt niet uit wat er ook gebeurt, de bijbel heeft altijd veel bemoedigende zinnen voor u, en deze zijn allemaal gelegen op idyllische landschappen. Als je je down voelt, zet u deze screensaver op. Als je het leuk vindt, deel het met wie je denkt dat ze het waarderen.

De Kus, Klimt

(Kunst)

1479 downloads in totaal !
9
9 van 10 - 3 stemmen

Een fantastische schermbeveiliging van De Kus van Klimt, want als je van de kunst van de Oostenrijkse schilder Gustav Klimt dan zult u genieten van dit volledig gratis schermbeveiliging van zijn meest karakteristieke werken, genaamd De Kus (waarvan de oorspronkelijke naam in het Duits is Der Kuss), een schilderen in olieverf en bladgoud op een 180 x 180 cm canvas. De kus door Klimt werd gemaakt tussen de jaren 1907 en 1908, en is een schilderij dat de symboliek richtlijnen, met karakteristieke mozaïeken zeer vaak van de stijl van de kunstenaar, en met enkele persoonlijke accenten van goud tonen van het bladgoud gebruikt door Klimt volgt in de gouden eeuw, toen hij werd het meest succesvolle. Dit beroemde schilderij, waar je een man een vrouw kussen op de wang kan zien, heeft gereisd over de hele wereld en wordt tegenwoordig blootgesteld in de Österreichische Galerie Belvedere in Wenen.