Top 10 Downloads

De gratis Beste Schermbeveiliging op het internet, dat zijn de meest gedownloade screensavers naar de Top Schermbeveiliging maken. Dit is de ranking van de beste schermbeveiliging op het internet, die zijn vele malen is gedownload. Onze website netwerk is internationaal en heeft miljoenen bezoekers en downloads per dag, en dat is de reden waarom we kunnen onze top schermbeveiliging met echte data. Hier vindt u de meest populaire inhoud dat veel mensen hebben gedownload en geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud zijn gratis en betrouwbaar voor Windows besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met uw downloads en jullie stemmen, zowel rating en het delen van de screensavers op de sociale netwerken.

De meest gedownloade schermbeveiliging deze week

De meest gedownloade schermbeveiliging van het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Eekhoorns klok

(Klokken en horloges)

34542 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 3474 stemmen

Herfst komt eraan, en deze eekhoorns zich ophopen voedsel aan de strenge winter. Uw scherm is uitgegroeid tot een bos in de herfst met een klok op de voorgrond. De eekhoorns op de klok kijken om te zien of ze nog tijd hebben om voldoende voedsel te verzamelen voor de winter. De weergegeven tijd is dezelfde als die u hebt ingesteld op uw computer, omdat beide klokken worden gesynchroniseerd. Rode eekhoorns zijn zich zeer bewust van de klok, hoewel de dieren niet worden gedreven door de tijd maar door hun eigen instincten.

Koraalrif

(Aquariums en vissen)

67159 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 1600 stemmen

Het koraalrif ecosysteem is een van de meest levendige en kleurrijke van de natuur. Gebouw koralen zijn het gevolg van warmere zeewater die dienen als leefgebied voor duizenden soorten vissen, schaaldieren en andere zeedieren van vele kleuren. Zeedieren te gaan in deze screensaver van leven tropisch koraalrif. Kijk hoe vissen zwemmen op uw monitor.

Eenvoudige klok

(Klokken en horloges)

17822 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 519 stemmen

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.

Röntgenstraling hart

(Alle soorten)

2256 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 17 stemmen

Een hart klopt in deze gratis schermbeveiliging, met een Röntgenstraling visie op hetzelfde moment zien we de slaan gecontroleerd. We kunnen een menselijk skelet ook zien door de Röntgenstraling, dat is een instrument dat wordt gebruikt voor chirurgen en artsen om foto's van de verschillende botten van het lichaam te nemen. Als je van de brede onderwerp van de geneeskunde, kunt u dit Röntgenstraling schermbeveiliging te delen met je vrienden op de sociale netwerken.

Rozen

(Bloemen en planten)

5168 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 241 stemmen

Verfraai uw scherm met deze zijdezachte tuin arrays van rode, roze en gele bloemen. Een overgang van beelden van close-ups van meer artistieke bloemen. Voor foto's van rozen zo stralend en zo echt dat je bijna kunt ruiken, download dit screensaver pak vandaag. Een verzameling foto's van bloemen, met rozen op de voorgrond van rood, geel, wit en roze. De mooiste natuur bloemen op uw monitor te versieren.

Vrachtwagen

(Auto`s)

2503 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 69 stemmen

Bewegend beeld van een rode vrachtwagen trekken van een aanhangwagen op de weg op volle snelheid. Vrachtautobestuurder rijden deze auto gaan zo snel als de uitlaatpijpen zijn het vrijgeven van grote hoeveelheid rook. Vrachtautobestuurder leven in zijn truck, rijden dag weg en nacht, warm of koud, regen of sneeuw. Hun taak is om items te vervoeren van de ene plaats naar de andere. Op de achtergrond zien we een groene weide, blauwe hemel en een asfaltweg met gele lijnen zien. Download deze gratis screensaver gewijd aan truckers en hun moeilijke taak.

Schemering Sage

(Films)

2798 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 18 stemmen

In deze screensaver heb je de officiële affiches voor elke film van de Schemering sage. Je hoeft niet te kiezen, want je kunt ze allemaal hebben! Schemering is een serie van vier vampier-thema fantasy romans door de Amerikaanse auteur Stephenie Meyer. Het werd groot maatschappelijk verschijnsel en genereerde grote inkomsten met elk van zijn films. Foto's van Edward Cullen, Bella Swan, Jacob Black. De serie bestaat uit vier delen: Schemering, Nieuwe maan, Eclips en Morgenrood. Als je van de screensaver, download het, en deel het daarna! Ga je gang en klik op de knoppen van de sociale netwerken!

Kleurrijke ballonnetjes

(Ballonnen)

12370 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 1098 stemmen

Vrolijke en levendige schermbeveiliging van kleurrijke ballonnen in de lucht. Rose, blauw, groene, oranje... Een myriade van de kleuren op een zonnig landschap in de achtergrond. Schermbeveiliging van een kleurrijke en spectaculaire ballon vrijlating op jouw scherm.

Goku Super Saiyan 4

(Animatie)

2082 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 29 stemmen

Voor alle fans van de Dragon Ball brengen wij een nieuwe gratis schermbeveiliging van Son Goku Super Saiyan 4 fase, de meest krachtige van alle Saiyan fasetransformaties. Goku is de hoofdpersoon van de manga en anime Dragon Ball, waar hij geconfronteerd met zijn teamgenoten, vijanden steeds sterker. Om dit te doen, Goku is altijd trainen worden steeds sterker.

Moederdag

(Vrije dagen)

1863 downloads in totaal !
4
4 van 10 - 5 stemmen

Gelukkige Moederdag! Met deze schermbeveiliging kunt je moeder voor Moederdag feliciteren, met een schermbeveiliging die een vrouw als een moeder hard gewerkt om de tuin schoon te maken, het verwijderen van dode bladeren met behulp van een hark toont. We moeten alle waardering voor het werk dat onze moeders doen voor ons zonder dat we weten, en nooit klagen, en een detail als dit is de beste manier om het te doen.