Top 10 Downloads

De gratis Beste Schermbeveiliging op het internet, dat zijn de meest gedownloade screensavers naar de Top Schermbeveiliging maken. Dit is de ranking van de beste schermbeveiliging op het internet, die zijn vele malen is gedownload. Onze website netwerk is internationaal en heeft miljoenen bezoekers en downloads per dag, en dat is de reden waarom we kunnen onze top schermbeveiliging met echte data. Hier vindt u de meest populaire inhoud dat veel mensen hebben gedownload en geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud zijn gratis en betrouwbaar voor Windows besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met uw downloads en jullie stemmen, zowel rating en het delen van de screensavers op de sociale netwerken.

De meest gedownloade schermbeveiliging deze week

De meest gedownloade schermbeveiliging van het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Koraalrif

(Aquariums en vissen)

67803 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 1606 stemmen

Het koraalrif ecosysteem is een van de meest levendige en kleurrijke van de natuur. Gebouw koralen zijn het gevolg van warmere zeewater die dienen als leefgebied voor duizenden soorten vissen, schaaldieren en andere zeedieren van vele kleuren. Zeedieren te gaan in deze screensaver van leven tropisch koraalrif. Kijk hoe vissen zwemmen op uw monitor.

Dag werknemer

(Vrije dagen)

2209 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 2 stemmen

Dit is een herdenkingsmunt schermbeveiliging van de Internationale Dag van de Arbeid op 1 mei (de eerste van mei) waarin we zien een timmerman werken met een hamer, proberen om een huis te repareren of te bouwen. Deze partij is een rechtvaardiging van het werk collectief sociaal en overal werker. Dit festival heeft een deel van zijn oorsprong in de industriële revolutie van de Verenigde Staten van Amerika.

Eenvoudige klok

(Klokken en horloges)

18124 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 524 stemmen

De beste manier om altijd te weten de tijd met deze schermbeveiliging. Met een klok op je schermbeveiliging kunt u de tijd zien anders dan de traditionele horloges. In dit geval hebben we het beeld van een eenvoudige analoge klok, zoals een kantoor klok of keuken klok. De wijzerplaat is wit met zwart frame, aantallen zijn groot, zodat ze kunnen worden gezien uit de verte. De achtergrond is blauw. Als u wilt uw beeldscherm te versieren met deze stijlvolle wandklok, downloaden deze animatie.

Vuurdraak

(Fantasie)

4308 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 19 stemmen

Schermbeveiliging met een indrukwekkende vuurdraak stijgen van de vlammen. Afbeelding met zwarte achtergrond en een draak gemaakt van brand in de voorgrond. Een verschrikkelijke draak die uit de vlammen van het vuur en verzinnen van uw monitor temperatuurstijging.

Leeuw in vuur en vlam

(Dieren)

9190 downloads in totaal !
9
9 van 10 - 996 stemmen

In deze gratis screensaver je een leuk beeld van een leeuw dan een brandende vuurbal. De kleur oranje licht op uw scherm alsof uw pc-monitor in brand had gevangen. Hoewel het kan lijken op een tijger op het eerste gezicht, het is een leeuw die de oranje kleur van de vlammen heeft gevangen. Als je van leeuwen en originele screensavers, dan moet u deze screensaver te downloaden en als je het leuk vindt, deel het op uw favoriete sociale netwerken!

Weiland

(Weer en seizoenen)

5961 downloads in totaal !
5
5 van 10 - 235 stemmen

Geanimeerde screensaver van een mooie zonnige weide, bedekt met kleurrijke bloemen in de lente en insecten vliegen van bloem naar bloem. Een perfecte plek om te zonnebaden. De zon schijnt in de blauwe hemel. Grote zomer of lente dag, vol geuren en frisse, vrolijke kleuren. Kijken naar alle verschillende soorten bloemen daar, en libellen van de ene naar de andere bloem. Een scène uit lente landschap vol natuurlijke leven, met bloemen en dieren die het licht en de kleur van de lente te genieten.

Tropische vissen

(Aquariums en vissen)

1539638 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 292396 stemmen

Tropische vis ook vissen gevonden in een tropische omgeving rond de wereld, met inbegrip van zowel zoet-en zoutwater soorten. Fishkeepers maken vaak gebruik van de term tropische vissen alleen te verwijzen die voor zoet water, zout water met tropische vissen te noemen zeevissen. Tropische vis zijn aquariumvissen populair, vanwege hun vaak felle kleuren. In zoetwatervis, deze kleuring meestal voortkomt uit regenboogkleurigheid, terwijl zout water vissen zijn over het algemeen gepigmenteerde.

Hagedis

(Dieren)

2410 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 12 stemmen

Een hagedis op een rots te wachten in de woestijn, het nemen van de zon, het eten komt. Een film woestijn, met cactus en bergen, met rood zand. Hagedissen zijn koudbloedige dieren, zodat ze het grootste deel van de dag kunt genieten van de zon voor warmte. Hagedissen zijn reptielen die leven in de warmere delen van de planeet en voeden zich met insecten en kleine zoogdieren. Geniet van deze mooie groene hagedis op uw scherm.

Halloween Smiley

(Halloween)

1696 downloads in totaal !
5
5 van 10 - 12 stemmen

Een vampier schrikt ons van deze Halloween screensaver! Maar maak je geen zorgen, zoals je kunt zien is een leuke smiley die is vermomd als een vampier voor de gelegenheid. Dit karakter heeft gekregen in zijn rol als Dracula en kijkt ons met bloeddoorlopen rode ogen tijdens het laat ons zien zijn scherpe hoektanden. Rondom bevend van angst in deze scène, waaronder Halloween woord dat in de gele kleur weergegeven. Als u wilt een grappige touch te geven aan uw computer op dit moment naderen, aarzel dan niet en download dit monsterlijke smiley.

Romantische hond

(Liefde)

3388 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 29 stemmen

Ben je verliefd? Deze kleine witte hond is ook. Wanneer we verliefd zijn wij van mening dat de harten van onze kleuren rond schijnen, zoals in dit schermbeveiliging. Een witte pup staren ons uit de bloemen in het veld met hartjes rond. De meest romantische hond voor hondenliefhebbers en liefhebbers.