Top 10 Downloads

De gratis Beste Schermbeveiliging op het internet, dat zijn de meest gedownloade screensavers naar de Top Schermbeveiliging maken. Dit is de ranking van de beste schermbeveiliging op het internet, die zijn vele malen is gedownload. Onze website netwerk is internationaal en heeft miljoenen bezoekers en downloads per dag, en dat is de reden waarom we kunnen onze top schermbeveiliging met echte data. Hier vindt u de meest populaire inhoud dat veel mensen hebben gedownload en geïnstalleerd op hun computers, omdat onze inhoud zijn gratis en betrouwbaar voor Windows besturingssysteem computers, die in feite zijn de meest voorkomende. Deelnemen aan deze ranking met uw downloads en jullie stemmen, zowel rating en het delen van de screensavers op de sociale netwerken.

De meest gedownloade schermbeveiliging deze week

De meest gedownloade schermbeveiliging van het Internet is:

Commenteren!
Stemmen!
Delen!
Delicious
Stekelvarken

(Dieren)

2088 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 2 stemmen

De kleine stekelvarken van deze screensaver is geupload op een boomstronk in het bos, rustig genieten van heerlijke rode bessen. Een klein dier 3D eten van bessen met een zeer aardige uitdrukking. Als u een liefhebber van de natuur en dieren, delen deze screensaver met vrienden op sociale netwerken voor iedereen te genieten. Ze zijn knaagdieren zoogdieren leven in het bos en hebben hun rug bedekt met lange spikes zijn uw belangrijkste verdediging tegen vijanden.

Gelukkige dag van de aarde

(Vrije dagen)

1871 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 2 stemmen

Gewoon zodat u kunt genieten van Dag van de Aarde, die wordt gevierd op 22 april, brengen wij u deze mooie gratis schermbeveiliging van Planeet Aarde met de tekst van de Dag van de Aarde in de brieven van het gras naast het grasveld waar je veel vlinders, een prachtig landschap van kan zien Moeder Natuur. Deze dag is voor het opleiden van de mensheid dat we moeten zorgen voor onze planeet, zodat we erin kunnen leven in balans met de omgeving.

Gru Minions

(Humor en grappen)

9798 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 213 stemmen

Met de nieuwe Gru film, Despicable Me 2, kunt u weer genieten van twee handlangers. De minions zijn deze kleine mensen die Gru helpen in hun plannen, maar ze zijn een beetje onhandig. Hier zien we een minion met een sierlijke wapen, een bazooka die minions lanceert tegen het beeldscherm van uw computer opnieuw en opnieuw. De vriendelijke Gru's volgelingen zal een absurde humor tintje aan de film. Ze hebben de sympathie van al de toeschouwers met zijn grappen verdiend. Als u wilt dat uw computer monitor te beschermen, doe het door de meest grappige manier met de minions.

Uitbarstende vulkaan

(Alle soorten)

6325 downloads in totaal !
7
7 van 10 - 346 stemmen

n deze video kun je de uitbarsting van een vulkaan in 3D te zien. Een grote pluim van grijze rook stijgt op, de vorming van een wolk boven de krater. Als je kijkt naar een van de pistes vindt u een rivier van lava op de grond. Deze grote berg is uitgegroeid tot een razende vulkaan die nog steeds brand, magma en as te verdrijven, en iedereen is gevlucht om het gevaar te vermijden. Deze grote geologische lichamen hadden grote activiteit van miljoenen jaren geleden, maar vandaag kun je ook een aantal actieve of latente vulkanen.

Koraalrif

(Aquariums en vissen)

66448 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 1590 stemmen

Het koraalrif ecosysteem is een van de meest levendige en kleurrijke van de natuur. Gebouw koralen zijn het gevolg van warmere zeewater die dienen als leefgebied voor duizenden soorten vissen, schaaldieren en andere zeedieren van vele kleuren. Zeedieren te gaan in deze screensaver van leven tropisch koraalrif. Kijk hoe vissen zwemmen op uw monitor.

Gebroken scherm

(3d desktop effecten)

8445 downloads in totaal !
5
5 van 10 - 214 stemmen

Deze gratis screensaver zal je geloven dat het scherm van uw computer is verbroken. Alle van de flatscreens zo uitzien als ze gebroken. Het beste deel is dat de scheuren zal verschijnen op de top van de ramen en de programma's die u geopend op dat moment hebben. In flat-panel, of LCD of LED, ze moeten heel voorzichtig zijn. Elke kleine invloed kan onherstelbare schade veroorzaken. Ook bij het schoonmaken dient een delicate doek om te voorkomen krassen op het scherm. Hier zie je de gevolgen van een klap of schok op het scherm. Als je wilt om te plagen je vrienden te installeren deze screensaver op uw computer en geniet van het kijken naar hun reacties.

Clown

(Humor en grappen)

1367 downloads in totaal !
9
9 van 10 - 3 stemmen

Een grappige clown maakt grappigste uw monitor. Een clown gekleed in vele kleuren en het dragen van ballonnen golven van de deur van een circus. Een grote circustent met rode en witte kleuren die u verwelkomt voor een leuke wereld. Clowns zijn enkele van de meest leuke en grappige personages geliefd bij kinderen. Een gezicht geschilderd in wit met kleuren zeer opvallende kenmerken zijn de beste presentatie van deze leuke personages. U zult uw computer graag op de loer voor de screensaver wordt geactiveerd en zie de grappigste clown.

Gelukkig

(Alle soorten)

2606 downloads in totaal !
8
8 van 10 - 6 stemmen

Wil je geluk? Wil je goede dingen te trekken? Als u wenst om u goede dingen gebeuren met onze exclusieve geluk schermbeveiliging dat alle elementen die goed geluk aan te trekken, zoals klavertjesvier, hoefijzers, gelukkig centen, lieveheersbeestjes, het getal zeven, en ga zo maar bevat. Geluk brengen aan u en de uwen met deze schermbeveiliging.

Hart bubbels

(Liefde)

12566 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 1420 stemmen

Deze screensaver is een geanimeerde afbeelding van een pop in een denkbeeldige plaats, met groene water lelies en roze hart planten. Ze speelt een soort van magische liefde instrument, want het heeft de harten popping out van hen en vliegen hoog in de lucht. Het meisje heeft bruin krullend haar en draagt ​​een gele jurk. Ze speelt de trompet in een landschap vol met waterlelies en planten. De muziek noten zijn rode harten vliegen door de wolken. Het speelt een romantisch lied en een melodie van de liefde.

Spookhuis

(Terreur en angst)

37680 downloads in totaal !
6
6 van 10 - 5876 stemmen

Angstaanjagende screensaver van een spookhuis op een kerkhof, gezien's nachts. Macabere weergave van een zeer donkere herenhuis, met een spook uit het raam. Dit spookhuis kan spoken, klopgeesten, vampieren, zombies en zelfs demonen bevatten. Spookhuizen zijn gemeenschappelijke elementen in de verhalen van horror en paranormale fictie. We horen de schreeuw van vleermuizen, nachtdieren geassocieerd met angst. Deze geanimeerde afbeelding is perfect om te versieren uw monitor nacht van Halloween, als dit herenhuis is gevuld met vleermuizen, pompoenen en mist.